Wekelijkse trainingen

Ademhaling en Gezondheid

De gezondheid is een groot goed. Tijdens de unieke statische en dynamische ademoefeningen zal je merken dat stress verdwijnt en de algehele conditie verbeterd. Om te beginnen met trainen is er geen ervaring of bijzonder goede conditie vereist. De lichamelijke en psychische conditie verbeteren vanzelf door de wekelijkse trainingen. Iedereen heeft zijn eigen trainingsproces. Afhankelijk van de gewenste vaardigheden en doelen worden de trainingen voor het individu aangepast. Onze trainingen zijn dus niet alleen geschikt voor professionals in risicovolle omgevingen, maar voor iedereen die prikkelbaarheid, vermoeidheid en frustraties van het dagelijks leven wil overwinnen en energie, kracht en geluk wil vergaren.

Speciale oefeningen

Door middel van gespecialiseerde oefeningen kunnen we in een paar minuten een volledige fysieke en geestelijke warming-up bereiken. Deze oefeningen, die eerder alleen bekend waren bij verschillende speciale eenheden wereldwijd, geven niet alleen kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen, maar ook een hoog niveau van bewustzijn en vertrouwen.Gecombineerd met unieke ademtraining vormen deze oefeningen de ware basis voor elke activiteit in je leven.

Van aangezicht tot aangezicht

Man-tegen Man training is de basis voor zelfverdediging. Je bestudeert alle aspecten van ongewapend man-tegen-man gevechten. Dit doen we met een aantal bijzondere oefeningen. Daardoor verbeterd de creativiteit, uithoudingsvermogen, gevoeligheid en slagkracht. Een uniek gebruik van het gehele lichaam voor verdediging en aanval. Er ontstaat een controle over de aanval. Nadruk op ademhaling, continuïteit, economie van beweging en onvoorspelbare bewegingen.

Grondgevecht

Unieke strategieën om elke denkbare aanval vanuit alle hoeken en posities te overwinnen, meerdere aanvallers te verslaan en wapens te ontwapenen – allemaal vanaf de grond.Leer hoe je ongewapend liggend op de grond kunt vechten tegen een of meer tegenstanders die je proberen te grijpen, te verstikken, te trappen en te slaan, je met messen te steken, je ledematen te immobiliseren.Leer de tactieken om ademhaling te ontwikkelen, blessures te voorkomen, je lichaam te optimaliseren en je psyche te versterken. Van basisvorm en bewegingsvoortgang tot de uitzonderlijke dynamische vrije oefeningen. Ontgrendel je ultieme potentieel en bevrijd jezelf van de slechtste tegenstanders – angst en spanning.

Wapens

Uniek gebruik van en verdediging tegen een mes, stok of een pistool.Leer volledige controle te krijgen over één of meerdere gewapende aanvallers. Beheers  fundamentele en geavanceerde tactieken. Zowel gewapend als ongewapend. Ontdek hoe dagelijkse  voorwerpen te gebruiken zijn als zeer effectieve hulpmiddelen voor bescherming.Leer je angsten, verstijving en kwetsbaarheid te doorbreken en in te zetten om jezelf en anderen in veiligheid te brengen

Neem contact voor informatie over onze wekelijkse trainingen